Specialisaties

Hoeveel expertise verwacht u van een accountant? Grote kans dat uw verwachtingen bij Van Eck overtroffen worden.

Ons kantoor heeft focus. Wij concentreren ons op medisch specialisten en het MKB. Jaren praktijkervaring brengen we in bedrijf.

Als accountant zijn wij gewend om vanuit een medisch kader te werken. En daarmee legt u een gezonde basis voor het financiële reilen en zeilen van uw praktijk. Zaken als beloningsstructuur, wetgeving en rechtsvormen passeren de revue, evenals belastingadvies, pensioen en arbeidsongeschiktheid.

Ondernemers focussen op hun bedrijf, wij op alle facetten van uw onderneming. Denk aan groei, nieuwbouw, overname, export of de verkoop van uw onderneming. Daarbij kijken we ook met een zakelijk oog naar uw privésituatie.

Van-Eck-Accountants-5

Onze specialisaties

Interimmanagers/ Consulting

Als Interimmanager/consultant wilt u een helder inzicht in uw financiële administratie en een begrijpelijke jaarrekening.

Lees meer →

Medische specialisten

De medische sector is continu in ontwikkeling. Traditionele maatschappen worden omgezet naar medisch specialistische bedrijven. 

Lees meer →

Groothandel

De handel is constant in beweging. De concurrentie is groot en de economie fluctueert. Daarom wilt u uw kosten onder controle houden en zo flexibel mogelijk zijn.

Lees meer →

Advocaten en juridische adviseurs

Kwaliteit en integriteit. Dat zijn de basisvoorwaarden voor uw bedrijfsvoering als notaris- of advocatenkantoor.

Lees meer →

Web-/ grafisch design

Als grafisch vormgever bent u bezig met creativiteit. De boekhouding is vaak bijzaak.  Dat is zonde, want u kunt geld verdienen door te werken, maar ook belasting besparen.

Lees meer →

Technische bedrijven

Als ondernemer in de technische sector bevindt u zich in een dynamische omgeving waar snelle en innovatieve ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen.

Lees meer →