Advocaten en juridische adviseurs

Kwaliteit en integriteit. Dat zijn de basisvoorwaarden voor uw bedrijfsvoering als notaris- of advocatenkantoor. Voorwaarden die niet vrijblijvend zijn. Vanuit de branche én vanuit de overheid worden concrete eisen gesteld. Eisen die niet alleen betrekking hebben op uw interne processen en kwaliteitswaarborging, maar ook op uw financiële administratie en verslaglegging. Daarnaast wilt u als juridisch vrije beroepsbeoefenaar gezond ondernemen. Dat zijn twee goede redenen om kennis te maken met Van Eck en Van Sterkenburg.

Voor een groot aantal kantoren in het notariaat en de advocatuur kunnen we de reguliere accountantswerkzaamheden uitvoeren. Van het verwerken van de administratie tot het uitvoeren van controles. Daarnaast geven we adviezen op uiteenlopende gebieden.

Onze specialisaties

Interimmanagers/ Consulting

Als Interimmanager/consultant wilt u een helder inzicht in uw financiële administratie en een begrijpelijke jaarrekening. Van Eck is daarin de betrouwbare partner.

Lees verder >

Groothandel

Handel is constant in beweging. De concurrentie is groot en de economie fluctueert. Daarom wilt u uw kosten onder controle houden en zo flexibel mogelijk zijn. Zo kunt u zich snel aanpassen aan de veranderende markt.    

Lees verder >

Web-/ grafisch design

Als grafisch vormgever bent u bezig met creativiteit. De boekhouding is vaak bijzaak.  Dat is zonde, want u kunt geld verdienen door te werken, maar ook belasting besparen en ervoor te zorgen dat het winstgevend blijft. 

Lees verder >

Medische specialisten

De medische sector is continu in ontwikkeling. Traditionele maatschappen worden omgezet naar medisch specialistische bedrijven. Deze omzettingen hebben gezorgd voor nieuwe samenwerkingsvormen met veel impact.

Lees verder >

Advocaten en juridische adviseurs

Kwaliteit en integriteit. Dat zijn de basisvoorwaarden voor uw bedrijfsvoering als notaris- of advocatenkantoor. Voorwaarden die niet vrijblijvend zijn. Vanuit de branche én vanuit de overheid.

Lees verder >

Technische bedrijven

Als ondernemer in de technische sector bevindt u zich in een dynamische omgeving waar snelle en innovatieve ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Dit heeft invloed op uw onderneming.
 

Lees verder >

Meer informatie?

Neem deel aan één van onze kennissessies!