Groothandel

De handel is constant in beweging. De concurrentie is groot en de economie fluctueert. Daarom wilt u uw kosten onder controle houden en zo flexibel mogelijk zijn. Zo kunt u zich snel aanpassen aan de veranderende markt. Van Eck helpt u de juiste keuzes te maken. Financieel, juridisch en fiscaal.

De Groothandel sector kent een breed scala aan bedrijvigheid. Of u nu alleen binnen Nederland actief bent of ook in het buitenland, iedere ondernemer krijgt met uitdagingen te maken.

IMG_8419 Fotorh Studio Richard Hulshof

Jaarrekening van de toekomst: Hoe staat uw organisatie er over vijf jaar voor? Uw jaarcijfers zeggen niet alleen veel over het verleden, maar vormen ook inzicht in de toekomst. De sectorspecialisten kennen uw wereld en hebben het vermogen een heldere visie te creëren voor uw organisatie.

Btw- en douanewetgeving: Als u activiteiten heeft in het buitenland krijgt u te maken met complexe internationale wet- en regelgeving. U wilt er zeker van zijn dat u uw fiscale verplichtingen nakomt en optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden.

Personeel: Is uw personele bezetting wel in overeenstemming met uw strategische doelstellingen? De snel veranderende markt en de wisselende vraag van uw klanten vraagt om actie. U wilt hier flexibel op inspelen en tegelijkertijd kosten besparen, maar wat zijn daarin de mogelijkheden? En hoe kunt u de enorme pensioenlasten beperken? Betaalt u wel de juiste premies? Wij adviseren u graag over al uw vragen omtrent personeel, zodat u onnodige kosten kunt besparen.
Veranderingen in de markt vragen niet alleen om flexibiliteit, maar ook om innovatie. Maak het onderscheid en neem uw business model eens kritisch onder de loep. Zijn er slimmere samenwerkingen mogelijk of is ketenintegratie een oplossing?

Informatievoorziening: Dat wordt de trend voor de komende jaren. Uw klanten willen inzicht in de orderstatus, zonder dat zij dit hoeven te bekopen met hun privacy. Hoe veilig zijn hun gegevens bij uw onderneming? Het spanningsveld tussen transparantie en privacy wordt almaar groter, een juist en efficiënt ingericht systeem heeft directe weerslag op uw kosten én opbrengsten.

Duurzaamheid: Uw klanten zijn anders naar de wereld gaan kijken en kritischer op uw organisatie dan voorheen. Duurzaamheid is een belangrijk thema, tegelijkertijd moet u de kosten in de gaten houden. Heeft u uw mogelijkheden om duurzaam te innoveren al in kaart?

Estate planning: De continuïteit van uw bedrijf is wellicht een belangrijke doelstelling. Maar wat als er onverhoopt iets met u gebeurt? Zijn hiervoor voorzieningen getroffen en is de volgende generatie of uw opvolger opgeleid? Nadenken over continuïteitsrisico’s, opvolging en uw estate planning is van groot belang!

Onze diensten op het gebied van advisering

Fiscaal advies

Belastingen zijn voor veel ondernemers vaan een ongrijpbare materie.

Lees meer →

Financiële planning

Heeft u wel eens gedacht om te stoppen op termijn? ...

Lees meer →

Estate planning

Als uw bedrijf structureel winst maakt, is het zinvol om naar uw financiële planning ...

Lees meer →

Bedrijfseconomisch

Bij bedrijfseconomisch advies kunt u denken aan alle soorten advieswerk...

Lees meer →

Inzicht geven in financiële toekomst (zakelijk/privé)

Grip op geld is niet alleen belangrijk voor nu, maar ook voor later.

Lees meer →

Bedrijfsovername

Bent u toe aan een bedrijfsovername of bent u van plan...

Lees meer →