Medische specialisten

De medische sector is continu in ontwikkeling. Traditionele maatschappen worden omgezet naar medisch specialistische bedrijven. Deze omzettingen hebben gezorgd voor nieuwe samenwerkingsvormen met veel impact. Deze impact vertaald zich ook financieel. Medisch specialisten worden nog meer zelfstandig ondernemers. Een belangrijk deel van de medisch specialisten werkt vanuit een BV. Dit betekent extra administratieve lasten, maar dit biedt ook mogelijkheden voor uw estate planning en fiscale voordelen.

Onze gespecialiseerde accountants voor de medische sector begrijpen uw problematiek en ondersteunen bij de financiële administratie, uw jaarrekening en de optimalisatie van uw fiscale positie. Bij diverse maatschappen en persoonlijke BV’s hebben wij processen verbeterd, het complexe financiële proces inzichtelijk gemaakt en belastingbesparingen gerealiseerd. Wij geloven in de ‘kracht van eenvoud’ en heldere communicatie. Onze accountants voor de medische sector zijn niet alleen accountant, maar vooral ook adviseur voor de medisch specialist. Dat betekent ontzorgen, fiscaal optimaliseren en ‘sparringpartner’ zijn. Een helder inzicht in uw belangen en uw financiële positie.

Wij begrijpen de relatie tussen het Medisch Specialistisch Bedrijf, het ziekenhuis en de zorgverzekeraar. Vanuit onze positie als accountant voor de medische sector adviseren wij medische specialisten en het bestuur van de maatschap over hun financiële positie en geven input voor de discussies met de verschillende belanghebbenden.

IMG_8367 fotorh Studio Richard Hushof_web

Onze diensten op het gebied van advisering

Fiscaal advies

Belastingen zijn voor veel ondernemers vaan een ongrijpbare materie.

Lees meer →

Financiële planning

Heeft u wel eens gedacht om te stoppen op termijn? ...

Lees meer →

Estate planning

Als uw bedrijf structureel winst maakt, is het zinvol om naar uw financiële planning ...

Lees meer →

Bedrijfseconomisch

Bij bedrijfseconomisch advies kunt u denken aan alle soorten advieswerk...

Lees meer →

Inzicht geven in financiële toekomst (zakelijk/privé)

Grip op geld is niet alleen belangrijk voor nu, maar ook voor later.

Lees meer →

Bedrijfsovername

Bent u toe aan een bedrijfsovername of bent u van plan...

Lees meer →