Ons team

Bij Van Eck gaat het om klaar staan voor elkaar en gedreven zijn. De relaties die wij leggen zijn duurzaam en wij staan voor de uitbreiding van uw team. Als resultaat ziet u dat onze mensen de voornaamste reden zijn waarom klanten voor Van Eck kiezen.

Van-Eck-Accountants-10-square-cropped

Gerard van Eck

Accountant

Ontzorgt klanten en speelt trompet. Onderneemt zakelijk en maatschappelijk. Is voorzitter van een ondernemersvereniging, ondernemersplatform en een muziekvereniging. Realiseert zich dat de tijd snel gaat. “Stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen.”

Van-Eck-Accountants-14-square-cropped

Wilma Honders

Assistent-accountant

Beleeft plezier aan een klein, compact team en alle facetten van het accountantsvak. Wisselt drie dagen kantoor af met de zorg voor haar kinderen.
Heeft een muzikale DNA. “Ik speel sinds mijn twaalfde altsaxofoon. Ik geniet ervan om met z’n allen een muziekstuk in te studeren”.

Van-Eck-Accountants-3-square-cropped

Lineke Spithoven

Assistent-accountant

Cijfers, klanten en collega’s vormen voor haar een bron van inspiratie. Goed werk komt daar vanzelf uit voort. “Hobby’s en sport zijn belangrijk om je zinnen te verzetten, voor je gezondheid en je sociale contacten. Zo wordt leuk alleen maar leuker.”

Van-Eck-Accountants-17-square-cropped

Jelani Bruno

Assistent-accountant

Neemt targets serieus evenals de weg om ze te behalen. Creëert toegevoegde waarde en geniet van de informele organisatie.

“Gamen en lezen zijn mijn hobby’s. En verder heb ik iets met muziek luisteren en gitaarspelen.”

Van-Eck-Accountants-20-square-cropped-2

Bente Kers

Assistent-accountant

Kernwaarden als socialiteit, betrouwbaarheid en loyaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.
Werkt graag in teamverband met een gezellige onderlinge sfeer.
“In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn vrienden”

Van-Eck-Accountants-12-square-cropped

Linda van de Vendel

Salarisadministratie

Naast leuke dingen doen met mijn kinderen, wandel ik graag met de hond.
Mijn grote passies zijn dansen, muziek en lezen. Ook spendeer ik veel tijd met Vrienden. Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn motto is dan ook, Geniet van elke dag, het kan zo maar eens de laatste zijn!

Interesse in ons?

Wij staan altijd open voor een gesprek.
Laat ons weten wanneer het u het beste uitkomt.

Neem contact op met ons →

Werken bij ons?

Wij laten altijd via onze website weten welke vacatures wij open hebben staan. U kunt ook altijd vrijblijvend uw Curriculum Vitae naar ons sturen. Wij laten u snel horen en wellicht kunnen we u dan binnenkort verwelkomen in ons team.

Bekijk onze vacatures →

Op zoek naar een stage?

Zoek jij een goede leeromgeving voor je stage? Wil je een uitdagende werkplek met goede begeleiding om het accountant vak te leren? Dan maken wij graag kennis met je!

Bekijk wat wij je kunnen bieden →