Gezocht: Stagiair(e) accountancy MKB

Wat houdt de functie in?

Als stagiair(e) accountancy werk je samen in een team met enthousiaste collega’s. Je verricht alle voorkomende en met name administratieve werkzaamheden en krijgt daarbij veel begeleiding van collega’s om jou het vak van accountant te leren. De lijnen zijn kort en kennis delen doen we graag. Kortom, een mooie (eerste) stap in je carrière.

Wij zoeken een collega die:

• De opleiding HBO accountancy volgt
• Je ziet jezelf als toekomstig accountant
• Bij voorkeur in het derde of vierde leerjaar zit
• Resultaat gericht, analytisch en nauwkeurig is
• Beschikt over een klantgerichte houding en het leuk vindt om te werken in teamverband
• Contactvaardig is en initiatief neemt
• Bij voorkeur woonachtig is in de omgeving van het kantoor

Wat bieden wij jou?

Naast goede begeleiding bieden wij een boeiende werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen in de praktijk. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ontvang je een stage- en reiskostenvergoeding. Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door een e-mail met CV te sturen naar gerard@vaneckaccountants.nl.

Interesse in ons?

Wij staan altijd open voor een gesprek.
Laat ons weten wanneer het u het beste uitkomt.

Neem contact op met ons →

Werken bij ons?

Wij laten altijd via onze website weten welke vacatures wij open hebben staan. U kunt ook altijd vrijblijvend uw Curriculum Vitae naar ons sturen. Wij laten u snel horen en wellicht kunnen we u dan binnenkort verwelkomen in ons team.

Bekijk onze vacatures →

Op zoek naar een stage?

Zoek jij een goede leeromgeving voor je stage? Wil je een uitdagende werkplek met goede begeleiding om het accountant vak te leren? Dan maken wij graag kennis met je!

Bekijk wat wij je kunnen bieden →