Werken bij

De BV Nederland is voortdurend in verandering. Hoe beweegt u mee met deze dynamiek?
Van Eck Accountants & Belastingadviseurs staan op scherp. Omdat ondernemen vooruitzien is, bieden wij u oplossingen voordat zich problemen voordoen. Daardoor weet u precies waar u staat en welke volgende stap u kunt zetten. Zowel zakelijk als privé.
Als ondernemende accountant kijken wij niet alleen over uw schouder mee maar ook over de grenzen van uw jaarrekening. Noem het out of the box denken. Op deze manier creëren wij dienstverlening van niveau voor het MKB en medisch specialisten. Wij zijn aangesloten bij NBA en het RB.
Zoekt u een kantoor dat slagvaardigheid combineert met persoonlijke betrokkenheid? Welkom bij Van Eck!

Wat kunnen wij u bieden?

Onze cultuur

Bij ons leggen we de focus op persoonlijk contact, waardoor wij u écht leren kennen en specifieke hulp aan kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat u snel en efficient geholpen word.

Interesse in ons?

Wij staan altijd open voor een gesprek.
Laat ons weten wanneer het u het beste uitkomt.

Neem contact op met ons →

Werken bij ons?

Wij laten altijd via onze website weten welke vacatures wij open hebben staan. U kunt ook altijd vrijblijvend uw Curriculum Vitae naar ons sturen. Wij laten u snel horen en wellicht kunnen we u dan binnenkort verwelkomen in ons team.

Bekijk onze vacatures →

Op zoek naar een stage?

Zoek jij een goede leeromgeving voor je stage? Wil je een uitdagende werkplek met goede begeleiding om het accountant vak te leren? Dan maken wij graag kennis met je!

Bekijk wat wij je kunnen bieden →